Lärare

   Saul Perez


1986 började Saul Perez dansa afrokubanska och populära danser så som rumba, mambo, cha cha cha, mozambique, pilon, conga etc på Conjunto Folclórico Universitario i Havanna.

I 16 år dansade och uppträdde han med sin grupp över hela Kuba, Nicaragua och Mexico. De sista åren var han även lärare och konstnärlig ledare för gruppen.

Sedan 2005 har Saul Perez undervisat på Cumbe, Danshögskolan, Balletakademien, Danscenter, Danscompagniet, Kungliga Musikhögskolan, Herräng Dance Camp 2005, 2007 och 2008, Cullbergballeten, Young Bussines Gymnasium, samt i Norge, Finland, Estland, Ryssland, Belgien, Spanien, Danmark, Serbien Han har uppträtt i Spanien, Polen, Ryssland, Italien Danmark och Tyskland.

Saul har ett lång erfarenhet som pedagog och av att leda grupper då han arbetar aktivt både som Dive Control Specialist i en dyk klubb, danslärare och Zumba Fitness instruktör.


Gillar att undervisa och jobba med människor och är en omtyckt lärare. Har mycket stor vana att jobba med/undervisa både barn, ungdomar och vuxna samt större grupper.Gunilla Skog


Danspedagog på Kubanska Dasnaakademien. Utbildad på Dans- och cirkushögskolan

Tidigare: Stensunds idrottsfolkhögskola.


Gunillas dansresa är en succé och i år görs den i samarbete med ReseSkaparna.

Följ med till det färgstarka Kuba och lär dig dansa salsa från grunden. Resan är för både nybörjare och mer vana salsadansare. Som din personliga guide under resan finns Gunilla Skog, med 20 års erfarenhet av dansresor till Kuba. Till vardags undervisar hon på Kubanska Dansakademien och på Danscompagniet i Stockholm.